Центр у Каєтанах як рушійна сила розвитку світової оториноларингології

23 Січня 2023 by Anna Zakrzewska
DDTVN.png

Професор Хенрик Скаржиньський та професор Петро Х. Скаржиньський стали гостями програми Dzien Dobry TVN, на якій вони розповіли про розвиток польської оториноларингології, інноваційні методи та новаторські рішення, що використовуються у лікуванні захворювань, пов’язаних зі слухом.

Професор Хенрик Скаржиньський пояснив, що велика кількість виконаних отоларингологічних операцій позитивно впливає на спостереження та виявлення цілого ряду численних зв’язків щодо раннього виявлення різних дефектів у пацієнтів – уроджених та набутих. Саме в Каєтанах, ось уже двадцять років, проводиться найбільша кількість слухопокращуючих операцій у світі. Такий великий досвід дозволив розробити рішення, що використовуються фахівцями не тільки у Польщі, а й в усьому світі.

Професор Петро Х. Скаржиньський додав, що у повсякденному управлінні таким великим Центром, як Каєтани, важливо розбиратися в питаннях у галузі права та економіки. Він також пояснив, що функція президента Міжнародної консультативної ради Американської академії отоларингології та хірургії голови та шиї, яку він займає в даний час, дозволяє йому формувати напрямки розвитку міжнародного співробітництва з центрами з усього світу, обмінюватися досвідом з найвидатнішими фахівцями – отоларингологами – хірургами голови та шиї, а також просувати досягнення польської оториноларингології та хірургії голови та шиї у світі.

Повне інтерв’ю можна переглянути тут.